Tamna Tema
Župan Dobroslavić sa zamjenikom Cebalom i ravnateljem Lakićem sudjelovao na sastanku s predsjednikom Vlade Plenkovićem na temu pojačanog cijepljenja

Župan Dobroslavić sa zamjenikom Cebalom i ravnateljem Lakićem sudjelovao na sastanku s predsjednikom Vlade Plenkovićem na temu pojačanog cijepljenja

Premijer Andrej Plenković održao je u utorak videosastanak s predstavnicima Stožera civilne zaštite RH, svim županima te čelnicima županijskih zavoda za javno zdravstvo u vezi borbe protiv Covida-19 i distribucije nadolazećih doza cjepiva.

Sastanku su prisustvovali i ministar zdravstva Vili Beroš i ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak, koji su održali presicu nakon sastanka.

Tema sastanka je borba protiv Covida-19 i distribucija nadolazećih doza cjepiva.

Na sastanku je istaknuto kako u travnju Hrvatska dobija više doza cjepiva, stoga je potrebno organizirati pojačana cijepljenja. Župan Dobroslavić ovom je prilikom istaknuo kako je u Dubrovačko-neretvasnkoj županiji dobar odziv na cijepljenje te zatražio, ukoliko je moguće, više cjepiva kako bismo mogli pripremiti sezonu.

Sastanku su nazočili i načelnik Stožera CZ DNŽ Joško Cebalo i ravnatelj ZZJZ DNŽ Mato Lakić.

Komentar / Odgovori

Glas / Anketa

Najznačajniji politički događaja u 2021. godini bit će lokalni izbori . Bit će to veliki test za sadašnje lokalne čelnike. - Jeste li zadovoljni radom svojih Gradonačelnika / Načelnika ?

Prikaži Rezultat
Da
30%
Ne
32%
Djelomično
5%
Moj glas više neće dobiti
25%
Sigurno ću glasati za sadašnjeg Gradonačelnika / Načelnika
9%