Tamna Tema
"ZABAVA TV" Splitski pjevač banda Matko i Brane pokrenuo internet televiziju koja obara rekorde gledanosti

"ZABAVA TV" Splitski pjevač banda Matko i Brane pokrenuo internet televiziju koja obara rekorde gledanosti

Možda još niste čuli za Zabava Tv , ne svakako je vrijeme za to posljednjih dana obara sve rekorde gledanosti. Kao što i samo ime kaže - emitira samo zabavne sadržaje.

Kako je sve to krenulo, rekao nam je vlasnik projekta Matko Sinovčić .

“Sve je krenilo spontano, zbog dosade, iz dnevnog boravka u vrime kad nas je sve pritvorilo. Mic po mic i evo nas ove subote do 19. večeri flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa. "

Trenutno se na Zabava Tv emitiraju tri emisije uživo tjedno:

  1. Kviz 69 u 69
  2. Razgovor - Sa Dulom se nikad ne zna
  3. Pivopija s iskustvom - Večeri flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa

“Sve emisije su zabavnog karaktera, nema politike, 'crnih vijesti' i ostalih debiliziranih informacija kojim nas svakodnevno cijepa. U prvoj emisiji sa Dulom se nikad ne zna, proizveli smo vlastito cjelovito pod imenom 'Pajser' te ga uživo predstavili i testirali na dobrovoljcu ”, kaže nam Matko.

Sa Dulom se nikad ne zna - Talk Show o ničemu i svačemu emitirao se prošle srijede. U prvoj emisiji uživo gost je bio dr. Romano Obilinović . A ako se pitate šta nam Dule sprema za ovu srijedu od 21:00 možemo samo reći - sa Dulom se nikad ne zna.

Subota od 21 sata rezervirana je za Pivopiju s iskustvom koji po 19. put organizira više flaširanih sportskih i dobrosusjedskih odnosa. Samo na Zabavi Tv .

Dalmacija danas

Komentar / Odgovori

Glas / Anketa

Najznačajniji politički događaja u 2021. godini bit će lokalni izbori . Bit će to veliki test za sadašnje lokalne čelnike. - Jeste li zadovoljni radom svojih Gradonačelnika / Načelnika ?

Prikaži Rezultat
Da
30%
Ne
32%
Djelomično
5%
Moj glas više neće dobiti
25%
Sigurno ću glasati za sadašnjeg Gradonačelnika / Načelnika
9%