Tamna Tema
4.KUP LAĐARICA

4.KUP LAĐARICA " SEDAM JEZERA " OSVOJILE GUSARICE IZ KOMINA ,DONOSIMO VAM IZJAVE KAPETANICA PRVE TRI EKIPE

U odličnom ambijentu na prekrasnim Baćinskim jezerima u organizaciji UL Baćina održan je 4.Kup lađarica"Sedam jezera. Na natjecanje su prijavilo sedam ekipa : UL Staševica, UL Donjanke donje, Sparta Bjelovar, UL Baćina,Gusarice Komin , Gusarice Metkovke dok je kao sedma ekipa trebala nastupiti lađarice Metkovke koje su otkazale svoj dolazak.

Ovogdišnje pobjedince su Gusarice Komin koje su dominirale cijelu utrku zatim slijede iza njih drugoplasirane Donjanke donje a kao trećeplasirane su lađarice Sparte iz Bjelovara. Medalje pobjedincama uručili su direktor lađarica Pavo Delija, Damir Živković pročelnik grada Ploča i Ivan Marević zamjenik gradonačelnika grada Ploča a u ime organizatora Jurica Giljević. Na kraju ceremonije u ime organizatora zahvalila se svima na dolasku Anamarija Krilić i čestitala pobjednicama. Nakon ceremonije uslijedila je večera za sve lađarske ekipe koju je pripremio svima poznati po dobroj spizi Joze Tomašević. Napomenimo i to da je ovaj Kup ujedno jedan jači trening uoči Maratona lađarica koji će se održati 8.kolovoza a po svemu što smo jučer mogli vidjeti očekuje nas prava " bitka" na Neretvi .

Izjave kapetanica :

Ana Vlahović ( Gusarice Komin) :

Želim se zahvaliti Baćini što su nas ovako lipo ugostili, hvala im . Želim čestitati svim ekipama . Ovo je poguranac za maraton a što bude na maratonu bit će. Mi treniramo za prvo mjesto ali nikad ne znaš to je maraton.

Želila bi se zahvalti ekipi Staševica one su nam pomogle dale su nam lađu za trening na Baćini i uvijek su nam tu što god treba.

Maja Sršen ( Donjanke donje) :

Čestitam svim ekipama što su izveslali. Gusaricama Komin čestitam na prvom mjestu , cure su bile bolje . Što se očekivanja tiče za maraton bit će što Bog da.

Marija Zlatić ( Sparte Bjelovar) :

Bilo nam je primarno da napravimo trening na Neretvi ali buduće da su prekrasno organizirali UL Baćina ovaj predivni kup " Sedam jezera"  ,bilo nam je žao da ih neispoštujemo i ne dođemo stoga smo u te naše mini pripreme uvrstili i ovu utrku . Hvala Bogu i hvala svima koji su nam omogućili da dođemo ovdje . Eto uspjeli smo osvojiti medalje. Super nam je i uvijek volimo ovdje doći . Jako se veselimo kad smo na Neretvi i jako nam je super. Što se tiče martona mi imamo cilj da svi sretno i zdravo stignemo na cilj i da izveslamo to kako smo trenirali cijelo vrijeme  Mi smo oduševljeni sa tom podrškom i cijelim Bjelovarom . Hvala Vam svima na podršci.

 

Komentar / Odgovori