Tamna Tema
IZBORI 2021 Smiljan Mustapić predao potpise za još jedan mandat

IZBORI 2021 Smiljan Mustapić predao potpise za još jedan mandat

Načelnik Općine Slivno Smiljan Mustapić predao je danas potpise za općinsko vijeće liste HDZ-a kao i za kandidaturu za još jedan mandat za načelnika Općine Slivno.

-Predao sam 330 potpisa potpore naših birača,kojima se ovim putem zahvaljujem ,a ujedno i ispričavam onima do kojih nisam zbog epidemioloških mjera stigao doći a željeli su dati svoj potpis za mene i listu HDZ-a . Razlog zbog čega se Muspaić kandidirao je taj da završi sve projekte koji su započeti jer to može jedino stranka kao što je HDZ ,kazao je Mustapić.

 

Aktualni načelnik Općine Slivno osvruno se i na svoje protukandidate za koje kaže da nezavisne opcije koje nam se nude jednostavno to nisu u stanju učiniti. Pogotovo one pojedine nezavisne liste koje su potpomognute infrastrukturno i financijski od pojedinaca koji bi željeli zavladati Slivnom, ali nadam se da će naši stanovnici koji imaju pravo glasa na području općine 16. svibnja izaći na izbore i birati razumno. Izabrati jedinu opciju koja može završiti ove projekte i započeti nove, a to je u ovom trenutku lista HDZ-a .

Komentar / Odgovori

Glas / Anketa

TKO ĆE BITI IZABRAN ZA ŽUPANA DUBROVAČKO NERETVANSKE ŽUPANIJE NA LOKALNIM IZBORIMA 2021

Prikaži Rezultat
: NIKOLA DOBROSLAVIĆ Kandidat za zamjenika: JOŠKO CEBALO HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA - HDZ
100%
BOŽO PETROV Kandidat za zamjenika: JOSIP MIKUŠ MOST
0%