Tamna Tema
NAGRADNA IGRA: EkoAgro.club vas nagrađuje

NAGRADNA IGRA: EkoAgro.club vas nagrađuje

Uključite se u nagradnu igru i osvojite profesionalne proizvode za poljoprivrednu proizvodnju.

Portal Javnost.hr u suradnji s EkoAgro.club-om nagrađuje 10 slučajno odabranih natjecatelja s profesionalnim proizvodima za konvencionalnu i ekološku poljoprivrednu proizvodnju.

Društvo EkoAgro.club d.o.o. iz Zagreba uvozi i distribuira profesionalne proizvode za konvencionalnu i ekološku poljoprivrednu proizvodnju, a plasira ih na tržište pod istoimenim brendom. Portal javnost.hr u suradnji s EkoAgro.club-om organizira nagradnu igru u kojoj će nagraditi 10 slučajno odabranih natjecatelja.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve osobe s područja doline Neretve. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentarima na našoj Facebook stranici označiti dvije osobe i odgovoriti na sljedeće pitanje: - Koji je trgovački naziv proizvoda EkoAgro.club-a koji sadrži željezo i koristi se za prehranu mandarina i bilja?

Nagradna igra traje do 4. ožujka 2021. godine. Sretne dobitnike će odabrati aplikacija za slučajan odabir [commentpicker.com] i isti će biti objavljeni 4. ožujka na Internet stranici Javnost.hr Informacije o proizvodima i odgovor na nagradno pitanje možete pronaći na mrežnim stranicama EkoAgro.club-a .

Proizvodi se mogu kupiti u poljo-ljekarnama u Opuzenu, Metkoviću i Vrgorcu. Svakog od 10 slučajno odabranih natjecatelja nagradit ćemo proizvodima EkoAgro.club-a u vrijednosti od 100 kn. Detalji o preuzimanju nagrade biti će objavljeni kada i dobitnici. Svaki sudionik nagradne igre pristaje na objavu imena i prezimena ukoliko bude proglašen dobitnikom. Link za prijavu na nagradnu igru 

Komentar / Odgovori

Glas / Anketa

Najznačajniji politički događaja u 2021. godini bit će lokalni izbori . Bit će to veliki test za sadašnje lokalne čelnike. - Jeste li zadovoljni radom svojih Gradonačelnika / Načelnika ?

Prikaži Rezultat
Da
30%
Ne
32%
Djelomično
5%
Moj glas više neće dobiti
25%
Sigurno ću glasati za sadašnjeg Gradonačelnika / Načelnika
9%