Tamna Tema
Na granici s BiH policija zatekla muškarca s kuferom punim marihuane

Na granici s BiH policija zatekla muškarca s kuferom punim marihuane

Nadzirući područje državne granice između Bosne i Hercegovine i Hrvatske u mjestu Osojnik, policijski službenici Postaje granične policije Gruda koji rade na poslovima zaštite državne granice su jučer, 15. rujna, oko 15,30 sati uočili osobu s većom putnom torbom.

Obzirom na sumnjivo mjesto zaticanja, policijski su službenici posumnjali da se radi o krijumčarenju, te su sumnjivu osobu zaustavili i utvrdili da se radi o 32-godišnjem hrvatskom državljaninu. Pregledom torbe utvrđeno je da se u njoj nalazi marihuana i to 11 pakiranja ukupne težine 11.184 grama koja u sebi sadrži visoku razinu THC-a.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a 32-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je drogu nabavio u Bosni i Hercegovini s namjerom njene dalje preprodaje na području Dubrovnika i okolice.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, osumnjičeni 32-godišnjak je,  nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.  
 

Komentar / Odgovori