Tamna Tema
Neretvanac neporažen u Mravincima

Neretvanac neporažen u Mravincima

Danas u 18.kolu 3.HNL jug u Mravincima sastali su se NK Sloga i NK Neretvanac gdje su odigrali nerješeno 0:0 . 

Na samom početku utakmice bilo je vidljivo da vjetar (bura) neće biti saveznik igračima na današnjem susretu i uvelike je otežavala igru. Domaćin je otvorio ovaj dvoboj visokim presingom i igrao „niz“ vjetar ali osim iz prekida nisu opasnije prijetili našem mladom golmanu Periću. Imali smo lijepu šansu kada je kombinirao Lukić ali ostalo je 0:0. Do kraja poluvremena obje ekipe su bile oprezne u obrani i nije bilo promjene rezultata.

Drugi dio smo ušli bez promjena u sastavu ali igra slična kao u prvome dijelu – tvrdo, vjetrovito i neizvjesno. Probao je naš trener promjenama zaprijetiti domaćinima kada su ušli mladi Tutavac i Stojčević ali do promjene rezultata nije došlo.
Čestitke našoj momčadi i našim trenerima na osvojenom bodu. Sljedeći „domaći“ susret igramo na neutralnom terenu (Makarska) sa NK Vodicama i za tu utakmicu nam se vraća Mihaljević što je jako dobra vijest za naše navijače.
Današnjim bodom ostali smo visoko 4. plasirani na ljestvici sa 29 bodova i sa samo tri boda zaostataka za vodećim NK Jadran LP.
Hvala našim domaćinima na fer igri i sretno im u nastavku prvenstva do nekih sljedećih sportskih susreta rekao je trener Neretvanca Goran Proleta. 

Komentar / Odgovori

Glas / Anketa

Najznačajniji politički događaja u 2021. godini bit će lokalni izbori . Bit će to veliki test za sadašnje lokalne čelnike. - Jeste li zadovoljni radom svojih Gradonačelnika / Načelnika ?

Prikaži Rezultat
Da
30%
Ne
32%
Djelomično
5%
Moj glas više neće dobiti
25%
Sigurno ću glasati za sadašnjeg Gradonačelnika / Načelnika
9%