Tamna Tema
OBAVIJESTI IZ ŽUPE OPUZEN

OBAVIJESTI IZ ŽUPE OPUZEN

Sv. mise Zornice radnim danima  slave se u 6:00 sati ujutro.

Ispovijed bolesnika. U utorak (14.12.) oko 9,00 sati župnik će krenuti  ispovijedati bolesnike. Ići će po popisu kojega ima od  Uskrsa. Ako još netko želi ispovijed za nekoga svojega, neka se prijavi što prije.

Dan branitelja. U srijedu je dan naših poginulih branitelja. Sveta misa slavi se za njih u 18,00 sati.

Cjelodnevno klanjanje bit će u petak. Izloženje Presvetog Sakramenta bit će odmah poslije zornice, a završit će poslije podne u 17,00 sati. Radi rasporeda se može javiti Aniti Sršen ili Svjetlani Vučković. Bratimi se trebaju organizirati međusobno, a ostali kada je kome najzgodnije. Župnik će biti na raspolaganju za sv. ispovijed od 15,30 do16:50 sati.

Nedjeljne svete mise slave se u 9:00 i 18:00 sati.

Blagoslov obitelji.

Po naputku Nadbiskupije i ove godine će blagoslov obitelji biti kao i prošle godine po ulicama u crkvi. Blagoslov će započeti na sv. Ivana poslije podne u 18,00 sati. Služit će se sv. misa i na kraju blagosloviti obitelji. Svoje godišnje dobrovoljne priloge za župu župljani mogu ostaviti u košarici. Raspored po ulicama bit će objavljen  u slijedeću nedjelju.

Pobožne knjižice. Na izlazu iz crkve nalaze se razne knjižice pobožnog sadržaja. Župljani  ih mogu uzeti po nabavnoj cijeni.

Dvanaestlisni kalendari mogu se kupiti u sakristiji po cijeni od 15 kn.

Ženidbena napovijed: Mateo Mađor i Lana Mihaljević

Komentar / Odgovori