Tamna Tema
SEXPERTIZA by Marija A. Štrajh: MREŽE

SEXPERTIZA by Marija A. Štrajh: MREŽE

 Sve se prodaje i kupuje, osobnosti, gluposti, pseudobiznisi, šovinizam, ljubav i seks, Mreže na internetu su globalna tržnica za sirotinju, manijake i sve one koji žele nešto što ne mogu realno. Virtualni svijet je demagoški ideal i za strukture koje se bave prodajom pseudoinformacija, kao i za kriminalce. Istraživanje koje radim trenutno na tzv.adolescentskom tiktoku(koji btw ima prosjek godina 60)u koji su se zagurali i razni nacionalisti, da ne kažem prikriveni nacisti(a gdje ih to nema)ukazalo mi je na razinu primitivizma i neukosti u Hrvatskoj, a i šire. Od vremena kada sam na telki probijala seksualni tabu i danas kao da nije prošlo vrijeme, samo se namnožio soj mrzitelja i nedojebanaca koji se više nemaju gdje iskaljivati.

Kad se povučeš u pozadinu svih mreža i promatraš raju što radi, možeš vidjeti sve te lantentne tuge, depresije, načine za privlačenje pažnje, a rijetko tko zaradi ozbiljan novac o kojem sanjaju svi koji godinama nastoje uprijeti. I sve se svodi na nadu(za koju se kaže da je za siromahe) jer dakako da korporacije iza tih mreža imaju samo interes stalne aktivnosti, marketinga i reklame, ali ne i dati novac korisnicima.

Baš kao i u kocki, stvaraju ovisnost lažnih nada, a zapravo se ništa ne događa osim globalnog zatupljivanja, bacanja pijeska u oči te pranja mozga i prodaje.

Isto je i sa seksualnim nastojanjima. Puno mladih parova i pojedinaca pokušava na taj način prigrnuti novac, ali to baš ne ide iz upravo navedenih razloga. Iako je sve to globalna tržnica, kupci biraju, a na inrenetu je svega previše, pa većina toga i ne dođe do krajnjeg potrošača. Sva bijeda ljudske tuge je tu, pogrebi i pomiriši.

Srećom, mnogi ti razni „pacijenti“ se tu izventiliraju pa hajdemo se nadati da je tako globalni sustav spriječio mnoga silovanja i ubojstva iako u rijetkim slučajevima i potencirao. Treba samo izvući sve na vidjelo, ljudsku samoću, mržnju, paniku, tjeskobu i seksualnu neiživljenost da i ne govorim o političkim konotacijama u backupu.

Seksisti, šovinisti, mrzitelji, nasilnici nisu izumrli. Zakon ih je stavio samo na stand by, ali nije naodmet izvući ih na vidjelo dana kako bi svijet koji se uljuljkava internetskim iluzijama vidio. Ne možeš pobjeći od stvarnosti, samo je trebaš staviti na pladanj, pa tko živ, tko mrtav.

Jedna mreža je za sve one koji misle da su jako pametni, jedna za mlade koji mrze stare ili pomisao da ih starenje neminovno čeka, jedna za isključivu prodaju usluga raznih pojedinaca, jedna za krim milje, jedna za mnasturbatore, jedna za traženje tzv. srodne duše pomoću pokazivanja sisa i guzica itd.

Cijeli je to svemir u kojem se ipak eksplicitno pokaže tko je tko i naravno sve to netko gleda. Vodi se istraživanje, kao i evidencija svih na pladnju, prate se pojedinci s dosjeima i čeka se. Ponekad se bacaju ješke i patke, ali sve u svrhu manifestacije prikrivenih.

Seks je tu samo još jedan ventil, a i industrija koja tješi sveopću depresiju i ukazuje na devijacije onih koji se skrivaju.

 

 

 

 

Komentar / Odgovori