Tamna Tema
  • 25.02.2021.i 08:29
TORCIDA OPUZEN POZIVA NA UČLANJENJE

TORCIDA OPUZEN POZIVA NA UČLANJENJE

Cijenjeni Opuzenci i Opuzenke, te svi vi koji se tako osjećate. Pozivamo Vas da nam se u naredna tri dana pridružite u prostorijama kluba navijača kraj kultne stare gostionice gdje ćemo vršiti prvo ovogodišnje učlanjivanje u "Torcidu Opuzen".
Zašto?
Nakon nekoliko godina pauze, udruga navijača Hajduka i Neretvanca reorganizirana je, te s novim mladim snagama nastavlja tamo gdje je stara garda stala. Učlanjivanjem u Opuzensku Torcidu izražavate svoju pripadnost i podršku mladoj generaciji domaćih momaka koja je već ranije ove godine "zasukala rukave" i krenula na posao. Organizacija pomoći za stradale u potresu na području Banovine, te prikupljanje potrebnih financijskih i ostalih sredstava za unesrećene, samo su dodatno ukazali na to koliko su nam u mistu potrebne novo organizirane, a uz to i mlade snage.
Članstvom podržavate rad i aktivnosti Udruge kroz 2021. godinu. Najveći dio novca od članarina biti će prusmjeren organizaciji zajedničkih okupljanja, nabavci potrebite opreme, te organizaciji djelovanja na utakmicama Hajduka i Neretvanca na stadionu ili u prostorijama.
Članarinu možete osobno platiti u Prostorijama udruge kraj stare gostione i to u Petak (5.2.), Subota (6.2.), te Nedjelja (7.2.). Cijena za punoljetne osobe je 70, a za sve maloljetnike 30 kuna.
Uz to što ćete dati podršku grupi mladića u nastojanju da svojim djelovanjem "pogura" Hajduka, Neretvanca i Opuzen prema naprijed, dobit ćete i posebnu člansku iskaznicu Torcide Opuzen kao znak pripadnosti i podrške.
Pripadnost Hajduku, Neretvancu i Opuzenu zajednička je većini nas i ona nas u ova teška i neizvjesna vremena još i više povezuje, a samo tako povezani želimo ići prema naprijed.
Krenimo onda svi zajedno.

Komentar / Odgovori