Tamna Tema
U Opuzenu održan sastanak na temu

U Opuzenu održan sastanak na temu "Proizvođačke organizacije-od inicijative do tržišne konkurentnosti"

Danas je u Gradu Opuzenu održan sastanak i prezentacija od strane Ministarstva poljoprivrede g. Saše Paprike i kolegice gđa Svjetlana Puh na temu "Proizvođačke organizacije-od inicijative do tržišne konkurentnosti" s proizvođačima koji su iskazali interes putem Javnog poziva za udruženjem objavljenog od strane grada.
Na sastanku su prisustovali i predstavnici Dubrovačko neretvanske županije g Joško Cebalo te gđa Žaklina Marević, DUNEE gđa Melanija Milić sa suradnicima, gradonačelnik Grada Opuzena g Ivan Mataga te zamjenik gradonačelnika Grada Metkovića g Robert Doko.
DNŽ je iskazala interes na javnom pozivu otvorenom u siječnju 2022 od Ministarstva poljoprivrede za gradnjom LDC-a (logističko-distributivnog centra) u Gradu Opuzenu zajedno s gradom kao partnerom.
Jedan od osnovnih uvjeta gradnje i samom pristupu investicije je prilikom prijave da se okupi ozbiljan broj zainteresiranih poljopivrednih proizvođaca za udruženje u vidu proizvođačke organizacije.
Proizvođači su danas imali priliku na prezentaciji upoznati se s detaljima vezano za korake do udruženja te same benefite istog udruženja koji nose u novom NPOO do 2026, bilo infrastrukturne benefite, bilo putem operativnog programa gdje se sufinancira samo operativno poslovanje proizvođačke organizacije.
Svi oni proizvođači koji su zainteresirani za udruženje mogu i dalje se javiti putem maila opuzen@opuzen.hr s podacima OPG-a.
U Opuzenu održan sastanak na temu
U Opuzenu održan sastanak na temu
U Opuzenu održan sastanak na temu
U Opuzenu održan sastanak na temu

Komentar / Odgovori