Tamna Tema
Neretvanac slavio na Podvornici u finalu Županijskog kupa

Neretvanac slavio na Podvornici u finalu Županijskog kupa

Na radost domaćih navijača nogometaši Neretvanca danas su  na Podvornici u finalu Županijskog kupa  pobjedili ekipu GOŠK iz Dubrovnik 1919 .rezultatom 3:2

Na početku utakmice u rano vodstvo goste je u 3.minuti doveo je Delevski ( 1:0) . U nastavku utakmice u 20.minuti domaćini se vraćaju u utakmicu preko Zubca (1:1) . Bilo je prigoda i sjedne i druge strane ali lopta nije htjela u mrežu sve do 36.minute kada Dino Deak trese mrežu gostiju (2:1) i s tim rezultatom se otišlo na odmor . U drugom djelu utakmice gledamo puno oštrih startova , žutih kartona i dva dosuđena jedanestaerca po jedan za obe ekipe, prvi jedanaesterac bio je dosuđen za goste u 63.minuti kada je s bijele točke bio siguran igrač gostujuće ekipe Skaramuca (2:2) dok je pred sami kraj utakmice u 87 .minuti za pobjedu domaće ekipe s bijele točke bio precizan Popić (3:2) . Gosti su tako otišli kući poraženi ali i ljuti jer smatraju da ih je sudac Kosor oštetio kada je svirao jedanestaerac pred kraj utakmice. 

Kako god da bilo jedno je sigurno a to je da Plava makinja je pobjednik u finalu Županijskog kupa i da pehar ostaje na Podvornici na radost svih igrača i navijača. Pehar kapetanu Dinu Deaku igraču Neretvanca uručio je u ime saveza Ivo Jerković .

 

Komentar / Odgovori