Tamna Tema
ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA NK NERETVANAC , NOVI PREDSJEDNIK KLUBA JE MATKO BABIĆ

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA NK NERETVANAC , NOVI PREDSJEDNIK KLUBA JE MATKO BABIĆ

U petak, 12. siječnja, 2024.g., pred punom gradskom vijećnicom održana je Izborna Skupština NK Neretvanac. Dosadašnji predsjednik kluba Ivan Glasović već je ranije najavio odlazak s te funkcije iz privatnih razloga, a to je na ovoj sjednici i potvrdio. Prihvaćeno je njegovo izviješće o radu, te financijsko izvješće za prošlu godinu. 
Za novog predsjednika kluba jednoglasno je izabran Matko Babić, dosadašnji član UO kluba koji je nakon imenovanja izjavio sljedeće: “U narednom razdoblju najveći naglasak stavio bih na obnovu infrastrukture koja je trenutno najlošija karika kluba. U Akademiji imamo oko 160 djece raznih uzrasta, a taj broj planiramo zadržati pa i povećati. Trenerski kadar trenutačno nije zadovoljavajući u brojčanom smislu, te moramo raditi na njegovom jačanju i školovanju. Prva ekipa će nastaviti svoj put, a to je uz nekolicinu domaćih igrača razvoj mladih igrača željnih napredovanja. I dalje se nastavlja suradnja sa HNK Hajduk i NK Široki brijeg. Pozivam sve simpatizere da se uključe u rad kluba, jer svaka pomoć je dobro došla.“
Izabrana su dva potpredsjednika kluba, Zoran Suton i Ivan Glasović, te tri člana Nadzornog odbora,Miće Dropulić,Robert Bubalo i Antonio Dragobratović.Svi oni će na spomenutim funkcijama biti do Redovne izborne Skupštine kluba.

Komentar / Odgovori