Tamna Tema
U ZADNJEM KOLU 2.HNLŽ SKUPINE A METKOVKE IDU NA GOSTOVANJE KOD ŽNK SIGET , ANA MANDIĆ MOŽE POSTATI VODEĆI STRIJELAC LIGE

U ZADNJEM KOLU 2.HNLŽ SKUPINE A METKOVKE IDU NA GOSTOVANJE KOD ŽNK SIGET , ANA MANDIĆ MOŽE POSTATI VODEĆI STRIJELAC LIGE

U sklopu 7.kola 2.HNLŽ Skupine A nogometašice Neretve u zadnjem kolu odlaze na gostovanje u Zagreb gdje će igrati protiv ekipe ŽNK Siget. 

Iako su Neretvanke su u ovoj utakmici izraziti favoriti Siget je ekipa koja je tek ušla u ligu i sigurno su željni dokazivanja a još veći imperativ će im biti taj što igraju protiv najbolje ekipe prvenstva . Svoju priliku će zasigurno tražiti i jedna od ponajboljih igračica ŽNK Neretva Ana Mandić kojoj ovo može biti prilika da bude i vodeći strijelac lige. Trenutni strijalc lige je Gabrijela Martinović s 5 postignutih golova,druga iza nje je Ana Mandić s 4 postignuta gola kao i Andreja Šućkanec -Hopinski koja je na trećem mjestu s istim brojem golova .

-Zadnje kolo putujemo Sigetu u Zagreb ,vrlo mlada ekipa sigurno željna rada i pobjede jer su ušli u ligu ove godine tako da će za nas biti zahtjevna i vrlo teška utakmica . Mi smo spremni ne podcjenjujemo nikoga ,dat ćemo sve od sebe i probati uzeti dva,tri boda , nadam se i vjerujem u to i to nam je jedini cilj da uhvatimo što više bodova za ovu polu sezonu i završimo to kako treba , prokomentirala  je kratko za naš portal kapetanica ŽNK Neretve Marija Herceg . 

Komentar / Odgovori